Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Dolandırıcıların milyonluk vurgun planını polisin dikkati bozdu

Dolandırıcıların milyonluk vurgun planını polisin dikkati bozdu


Denizli'de, bayramyeri meydanında bulunan bankaların önünde bir vatandaşın uzun süre telefonla görüştüğünü fark eden polis ekipleri, muhtemel bir dolandırıcılık olayına karşı müdahalede bulundu.

Dolandırıcıların milyonluk vurgun planını polisin dikkati bozdu

Polis ekipleri, iletişime geçtikleri vatandaşın kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcılarla konuştuğunu tespit etti. Dolandırıcılar, birkaç gün boyunca vatandaşa operasyon gereği para yatırması gerektiğini söyleyerek 160 bin avro talep etmişlerdir. Ancak polis ekipleri müdahale ederek milyonluk bir dolandırıcılığı önlemiştir.

Denizli Emniyet Müdürlüğü yazılı açıklamasında, vatandaşların kendilerini asker, polis veya savcı gibi tanıtan ve para ya da altın isteyen dolandırıcılara itibar etmemeleri gerektiğini vurgulamıştır. Vatandaşların güvenli bir çevrede yaşamaları ve huzurlu bir toplum oluşturulması için polis tarafından sürekli olarak çalışmaların sürdürüleceği belirtilmiştir.

Bu olay, polis ekiplerinin dikkatli ve hızlı müdahalesi sayesinde milyonlarca liralık bir dolandırıcılığın engellendiğini göstermektedir. Vatandaşlarımızın dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmaları, kendilerini tanıtan kişilere itibar etmemeleri ve herhangi bir şüphe durumunda polis veya güvenlik birimlerine haber vermeleri önemlidir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi