Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Doğalgaz için yolu trafiğe kapatan köyüler vali ile görüştü

Doğalgaz için yolu trafiğe kapatan köyüler vali ile görüştü


Düzce'de, Bostanlık köyü sakinleri, köylerinden geçen doğalgaz hattının evlerine de ulaştırılmasını talep ederek hafta sonu yol kapatma eylemi gerçekleştirdi. Bostanlık köyü temsilcileri, Vali Vekili Dr. Ömer Yılmaz ile bir araya geldi.

Doğalgaz için yolu trafiğe kapatan köyüler vali ile görüştü

Bostanlık köyünde bir işletmeye doğalgaz hattı çekilmesi için yapılan çalışmalar sırasında, köylüler kendi evlerine de doğalgaz hattı çekilmesini istedi. Taleplerinin karşılanmaması üzerine köylüler, hafta sonu Gölyaka-Düzce bağlantı yolunu trafiğe kapattı. Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, köylülerle yaklaşık üç saat süren görüşmenin ardından yolu yeniden trafiğe açtı ve köy halkı, vali ile görüşmek üzere randevu aldı.

Düzce Valiliği Konuralp Bey Toplantı Salonu'nda, Vali Vekili Dr. Ömer Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya ilgili kurum amirleri ve Bostanlık köyü temsilcileri katıldı. Toplantıda, vatandaşların talepleri ele alındı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi