Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Diyarbakır Valiliği'nden Bayramlaşma Ziyareti

Diyarbakır Valiliği'nden Bayramlaşma Ziyareti


Diyarbakır Valisi Su, kentteki idareciler ve vatandaşlarla bayramlaştı

Diyarbakır Valiliği'nden Bayramlaşma Ziyareti

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bir programda vatandaşlar ve kentteki idarecilerle bir araya geldi. Vali Su, Karayolları Bölge Müdürlüğü misafirhanesinde gerçekleştirilen programa katılarak, Ramazan Bayramı'nın güzelliklerini birlikte paylaşmanın önemine vurgu yaptı.

Programa, Vali Su'nun yanı sıra AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mehmet Galip Ensarioğlu ve Mehmet Sait Yaz, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak, siyasi parti temsilcileri, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve diğer davetliler katıldı.

Vali Su, ayrıca Ramazan Bayramı vesilesiyle Mermer Jandarma Karakolunu ziyaret ederek askerlerle bayramlaştı. Daha sonra yol kontrol noktasında denetlemelerde bulunarak vatandaşların bayramını kutladı.

Vali Ali İhsan Su'nun bu etkinliklerle vatandaşlar ve güvenlik görevlileriyle bir araya gelerek bayram sevincini paylaştığı belirtildi.

Muhabir : Mehmet Fatih ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi