Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Diyarbakır'da yangında zarar gören alanlar havadan görüntülendi

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği, 11 kişinin yaralandığı örtü yangınında zarar gören alanlar, dron ile havadan görüntülendi.

Diyarbakır'da yangında zarar gören alanlar havadan görüntülendi

Yangın, dün saat 22.15 civarında Çınar ilçesine bağlı kırsal Köksalan Mahallesi'nde başladı. Rüzgarın etkisiyle Bağacık, Ağaçsever ve Yazçiçeği mahallelerine sıçrayan yangında 3 kişi alevler arasında kalarak hayatını kaybetti, 11 kişi ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık, UMKE ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar Çınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, durumu ağır olanlar ise kentteki hastanelere sevk edildi.

Yangın, ekiplerin 4 saat süren yoğun çalışmaları sonucu kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları itfaiye ekipleri ve İl Jandarma Komutanlığı'na ait helikopterle sabah saatlerine kadar sürdü. Soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yangının çıkış nedeni ile ilgili soruşturma başlatıldı. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yangının etkileri net bir şekilde ortaya çıktı ve zarar gören alanlar dron ile havadan görüntülendi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi