Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Diyarbakır'da bir evin balkonundaki alevler paniğe neden oldu

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde bir evin balkonunda yakılan ateş, paniğe neden oldu ve olay, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. İşte özgün yeniden yazılmış haber metni:

Diyarbakır'da bir evin balkonundaki alevler paniğe neden oldu

Dün akşam saatlerinde Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Alipınar Mahallesi'nde bulunan bir binanın son katında ilginç bir olay yaşandı. Binanın son katındaki bir dairenin balkonunda yanan ateş, mahalle sakinlerini endişelendirdi. Balkondaki insanların sakinliği ve ateşin yemek pişirmek için yakıldığı izlenimi, vatandaşların ilk başta itfaiyeyi aramak istemelerine sebep oldu. Ancak durumu değerlendirenler, panik olmadığını ve bacadan duman çıkmadığını fark edince, ateşin yemek pişirme amaçlı olduğunu düşündüler.

Olayı cep telefonu kamerasıyla kaydeden bir vatandaş, şunları söyledi: "Burası Diyarbakır'da bir binanın son katıydı. Balkonda ateş var gibi görünüyordu, muhtemelen yemek pişiriyorlardı. İlk başta yangın olduğunu düşündük ve itfaiyeyi aramayı düşündük. Ama sonra insanların sakin olduğunu ve baca olmadığını fark ettik. Gerçekten tuhaf bir manzara oldu. İnşallah bu durum daha büyük bir soruna yol açmaz."

Bu şekilde haberinizin yeniden yazımını gerçekleştirdim. Başka bir düzenleme veya eklemek istediğiniz bir şey var mı?

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi