Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Diyadin’de 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı

Diyadin’de 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı


Diyadin Kaymakamı Mustafa Karali, Atatürk Ortaokulu'nda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'na ziyaret gerçekleştirdi.

Diyadin’de 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı

Kaymakam Karali, Diyadin İlçe Millî Eğitim Müdürü Remzi Işık ile birlikte fuarı gezip, öğrencilerin projelerini inceledi. 14 Nisan Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan fuar, 12 farklı çalışmadan oluşmaktaydı.

Diyadin ilçesindeki ortaokul öğrencileri, kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri derslerdeki konular üzerine araştırmalar yaparak, bu araştırmaların sonuçlarını 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı'nda sergileme fırsatı buldular. Kaymakam Karali ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Işık, öğrencilerin çalışmalarını tek tek inceleyerek, projeler hakkında bilgi aldılar.

Kaymakam Mustafa Karali, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı'nda yaptığı konuşmada, öğrencilerin yeni fikirlerle yeni projeler üretme imkânı bulduklarını belirtti. Diyadin Kaymakamlığı olarak öğrencilerin eğitimlerine ve bilimsel araştırmalarına her zaman destek olmaya hazır olduklarını vurgulayan Kaymakam Karali, bu başarılı çalışmada emeği geçen tüm idarecileri, öğretmenleri ve değerli öğrencileri tebrik etti. Ayrıca, bu tür başarılı çalışmaların artarak devam etmesini diledi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi