Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Digor’da kitap okuyanlar ödüllendirildi

Digor’da kitap okuyanlar ödüllendirildi


Kars'ta hayata geçirilen Kafkas Projesi, eğitim kalitesini artırmayı hedefleyen bir girişimdir.

Digor’da kitap okuyanlar ödüllendirildi

Bu proje çerçevesinde Digor ilçesinde en çok kitap okuyan öğrenci, veli ve öğretmenler ödüllendirilmiştir. Kaymakam Hasan Musab Okatan, ödül alan kişileri makamında kabul etmiş ve onlarla bir süre sohbet etmiştir.

Kaymakam Okatan, öğrencilere kitap okumanın önemini vurgulayarak daha fazla kitap okumalarını teşvik etmiştir. Kitap okumanın bilgi ve kültür birikimini artırdığına dikkat çekmiştir.

Daha sonra, Kafkas Projesi kapsamında en çok kitap okuyan öğrencilerden Evindar Tuttu (Yeniköy İlkokulu), Medine Doğan (Alem Ortaokulu) ve Dilan Yağci (Alem Ortaokulu) ile Vali Dilber Sudenur Özdinler'e çeşitli hediyeler verilmiştir. Bu ödüller, öğrencilerin okuma alışkanlıklarını teşvik etmek ve başarılarını ödüllendirmek amacıyla verilmiştir.

Kars'ın eğitim kalitesini artKars'ta hayata geçirilen Kafkas Projesi, eğitimin daha üst seviyelere çıkartılması amacıyla geliştirilen bir projedir. Bu projenin bir parçası olarak Digor ilçesinde en çok kitap okuyan öğrenciler, veliler ve öğretmenler ödüllendirilmiştir. Kaymakam Hasan Musab Okatan, bu başarılı kişileri makamında kabul ederek onlarla bir süre sohbet etmiştir.

Kaymakam Okatan, öğrencilere kitap okumanın önemini anlatarak daha fazla kitap okumalarını teşvik etmiştir. Kitap okumanın bilgi edinme, düşünce geliştirme ve kişisel gelişim açısından önemli olduğunu vurgulamıştır.

Daha sonra, Kafkas Projesi kapsamında Digor ilçesinde en çok kitap okuyan öğrencilerden Evindar Tuttu (Yeniköy İlkokulu), Medine Doğan (Alem Ortaokulu) ve öğretmen Dilan Yağci'ya çeşitli hediyeler verilmiştir. Ayrıca, öğretmen Vali Dilber Sudenur Özdinler de bu ödüle layık görülmüştür. Bu hediyeler, öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarını desteklemek ve başarılarını ödüllendirmek amacıyla verilmiştir.

Kafkas Projesi, Kars ilinde eğitimin kalitesini artırmayı hedefleyen önemli bir adımdır ve kitap okuma gibi önemli bir alanda başarı elde eden bireyleri teşvik etmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi