Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Devrilen traktörün sürücüsü hayatını kaybetti

Devrilen traktörün sürücüsü hayatını kaybetti


Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir traktörün kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu sürücü ağır yaralanmış ve hastanede hayatını kaybetmiştir.

Devrilen traktörün sürücüsü hayatını kaybetti

Olay, Dutluca Mahallesi'nde meydana gelmiştir. Recep Önez (66) yönetimindeki 16 VR 807 plakalı traktör, köy içinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarpmış ve durabilmiştir. Traktörün sürücüsü Recep Önez ağır yaralanmıştır. İhbar üzerine sağlık ekibi olay yerine sevk edilmiş ve ağır yaralı olan Önez ambulansla hastaneye kaldırılmıştır. İlk müdahalesi Orhangazi Devlet Hastanesi'nde yapılan Recep Önez daha sonra Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edilmiştir. Ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir.

Kaza ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştır. Recep Önez'in cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Yeni Gürle Mahallesi'nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecektir.

Bu bilgiler yerel haber kaynaklarından edinilmiştir. Daha fazla detay için yerel yetkililerle iletişime geçebilirsiniz. Başsağlığı dilerim.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi