Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Dereye uçan Tofaş otomobilin koltuğu 1, kaybolan genç kadının cesedi ise 2 kilometre uzaklıkta bulundu

Antalya'nın Aksu ilçesinde bir kaza meydana geldi. Yunus B.'nin kullandığı bir otomobil, gece saatlerinde Gökdere Mahallesi'ndeki bir köprüden dereye düşerek suya gömüldü.

Dereye uçan Tofaş otomobilin koltuğu 1, kaybolan genç kadının cesedi ise 2 kilometre uzaklıkta bulundu

Araçta bulunan 8 kişiden 6'sı kendi imkanlarıyla çıkarken, 2 kişi kayboldu. Yapılan arama çalışmaları sonucunda genç kadının cesedi yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta bulundu. Ancak 9 yaşındaki çocuk halen kayıp olarak aranmaktadır. Kazada, aracın koltuğu da yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta dere menfezinde bulunmuştu.

Kaza sonrasında olay yerine Jandarma Arama Kurtarma (JAK), itfaiye, AFAD, UMKE ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırıldı. Ekipler, dere ve çevresinde arama çalışmalarına başladı. Yaklaşık 4 saat süren arama çalışmalarında, aracın arka koltuğu dere menfezinde bulundu, ancak kayıplara henüz ulaşılamadı. Arama çalışmaları gündüz saatlerinde de devam edecektir.

Kaza yerindeki bulgular arasında, çocuğa ait bir terlik ve aracın parçaları yer almaktadır. Aracın arka bagajında kabaklar bulunan bir kasa ve arka camında "Zeynep" yazısı olduğu tespit edildi.

Sabah saatlerinde yapılan aramalar sonucunda JAK su altı timi, aracın düştüğü noktadan yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta genç kadının cansız bedenine ulaştı. Ancak 9 yaşındaki çocuğun arama çalışmaları halen devam etmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi