Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Depremzede Usta Öğreticisinden anlamlı sergi

Depremzede Usta Öğreticisinden anlamlı sergi


Akçadağ Halk Eğitim Merkezi'nin usta öğreticilerinden Burcu Durak tarafından düzenlenen 'El Sanatları Sergisi', Akçadağ ilçesinde büyük beğeni topladı.

Depremzede Usta Öğreticisinden anlamlı sergi

Cezaevi Lojmanlarında gerçekleşen sergiye, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Cengiz, Akçadağ Cezaevi Müdürü İlmihal Yazıcı, Akçadağ Halk Eğitim Müdürü Hacı Mehmet Pektaş, Müdür Yardımcıları Oğuz Yıldız ve Mehmet Balık, kurs öğrencileri ve diğer katılımcılar katıldı.

Sergi açılışında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Cengiz, örgün eğitimin yanı sıra yaygın eğitim alanında da faaliyet gösterdiklerini belirtti. Öğrencilerle çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini ve son zamanlarda Halk Eğitim Merkezi hocalarının çabalarıyla yaygın eğitimde birçok alanda faaliyet gösterdiklerini vurguladı. Serginin de bu anlamda önemli bir çalışma olduğunu dile getiren Cengiz, sergide yer alan eserleri inceleyeceklerini ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılışın ardından katılımcılar, depremzede öğrencilerle birlikte sergiyi gezdi. Program, bir yemek programı ile son buldu.

Bu etkinlik, Halk Eğitim Merkezi'nin önemli bir faaliyeti olup, el sanatlarına ilgi duyan kursiyerlerin emeklerini sergileme fırsatı buldukları bir platform sağladı. Serginin ziyaretçiler tarafından büyük beğeni toplaması, el sanatlarının ve yaygın eğitimin önemini vurgulayan bir başarı olarak değerlendirildi.

Muhabir : Gülcan ONAT
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi