Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Denizlili hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti

Merkezefendi Belediyesi personeli Şahap Yüksel, hac ibadeti için kutsal toprakları ziyaret etmek üzere gittiği sırada şeker hastalığı nedeniyle rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı.

Denizlili hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti

Ancak, tedavi sürecinde yaşadığı şikayetlerin artması sonucunda yoğun bakıma alındı ve maalesef dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Şahap Yüksel'in Merkezefendi Belediyesi'nde İmar Müdürlüğü Vaziyet Bağımsız bölümünde görev yaptığı ifade edildi. Yaklaşık 2 hafta önce Denizli'den kutsal topraklara gitmiş olan Yüksel, hac ibadetini gerçekleştirirken şeker hastalığına bağlı rahatsızlıklar yaşamış ve tedavi için hastaneye başvurmuştu.

Bu üzücü haber sonucunda Şahap Yüksel'in ailesi ve yakınları büyük bir üzüntü içerisindedir. İbadet için kutsal toprakları ziyaret etmek isteyen kişilerin sağlık durumlarını gözden geçirmeleri ve gerekli önlemleri almaları önemlidir. Şeker hastalığı gibi kronik rahatsızlıklara sahip olan bireylerin özellikle ibadet sürecinde daha dikkatli olması gerekmektedir.

Merkezefendi Belediyesi ve Şahap Yüksel'in mesai arkadaşları, bu zor süreçte ailesine ve yakınlarına destek olmaktadır. Başsağlığı dileklerimizi iletiyor ve ailesine sabır diliyoruz.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi