Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
DBB Başkanları, belediye birimleri ve DİSKİ personeliyle bir araya geldi

DBB Başkanları, belediye birimleri ve DİSKİ personeliyle bir araya geldi


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, belediye birimleri ve DİSKİ Genel Müdürlüğü personeliyle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

DBB Başkanları, belediye birimleri ve DİSKİ personeliyle bir araya geldi


Başkanlar, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı birimler ve Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü'nde görev yapan personeli ziyaret etti. Ziyaretler sırasında birim amirleri ve personel tarafından karşılanan başkanlar, birimlerin faaliyetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı istasyonları da ziyaret eden Başkan Serra Bucak, belediyenin dış birimlerini görmek ve personelle tanışmak amacıyla bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirtti. İtfaiye biriminin zorlu bir alanda hizmet verdiğini ve bu birimin desteklenmesi ve geliştirilmesi için çalışacaklarını ifade etti.

DBB Başkanı Doğan Hatun ise personel ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmada, DİSKİ'nin içme suyu ve altyapı gibi önemli çalışmalarıyla kentin geleceğini şekillendiren bir yapı olduğunu vurguladı. DİSKİ'nin öneminin farkında olduklarını ve hizmetlerinin kesintisiz bir şekilde topluma sunulması gerektiğini belirtti.

Hatun, temiz içme suyu ve altyapı konularında gereken adımların atılması için birlikte çalışacaklarını ve kentin sorunlarını çözecek projeler üzerinde çalışacaklarını ifade etti. Köylerde su sorununun ortadan kalkması için çaba göstereceklerini ve bunun için özverili bir şekilde çalışacaklarını dile getirdi. Hatun, "Bu 5 yıl içinde Diyarbakır'ın 17 ilçesinde hiçbir köyün su sorunu diye bir şey kalmayacak. Daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz" şeklinde konuştu.

Başkanlar, belediye birimlerini ziyaret ederek personelle bir araya gelerek çalışmaların ilerlemesini takip etme ve destek sağlama amacıyla bu tür etkileşimlerin devam edeceğini belirtti.

Muhabir : Mehmet Fatih ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi