Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Darp ettiği çocukların yakınları tarafından linç edileceğini anlayınca kaçtı

Darp ettiği çocukların yakınları tarafından linç edileceğini anlayınca kaçtı


Ankara'nın Etimesgut ilçesinde, parkta oyun oynayan çocukların sesinden rahatsız olan bir kişi, çocuklara taşla saldırarak başlarından darp etti.

Darp ettiği çocukların yakınları tarafından linç edileceğini anlayınca kaçtı

Olayın ardından çocukların yakınlarıyla saldırgan arasında kovalamaca başladı. Saldırgan, kaçış sırasında bir akaryakıt istasyonuna sığındı ancak burada linç edilme tehlikesi yaşadı. İstasyon çalışanlarının ihbarı üzerine polis olay yerine geldi ve saldırganı gözaltına aldı. Yaralanan çocuklara sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi; çocukların genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olay anını kameraya kaydeden tanıklardan Burak Çayeli, durumu şöyle anlattı: "Evime gidiyordum ve motosiklet üzerindeyken bir olay fark ettim. Bir adamın çocukların kafasına taşla vurduğunu gördüm. Çevredekiler durumu fark edince müdahale etmeye çalıştı. Saldırgan akaryakıt istasyonuna kaçtı, polisler geldi ve şahsı karakola götürdü. Çocuklar şok içinde ve üzgün görünüyordu."

Bir çocuk, yaşadıklarını şu şekilde anlattı: "Bir adam çocuğu yere düşürmüş ve kafasına taş atmış. Sonra adamın peşinden koşmuş ve yakalamışlar."

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi