Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Darp edilen apartman yöneticisi: “Hem saldırdılar, hem 4 ay 15 gün ceza aldım”

Darp edilen apartman yöneticisi: “Hem saldırdılar, hem 4 ay 15 gün ceza aldım”


Ankara'nın Mamak ilçesinde bir apartman yöneticisi olan Aziz Albayrak, binanın çatısının tadilatını yapmak istedi. Ancak tadilat için para vermek istemeyen bir apartman sakini tarafından darp edildi.

Darp edilen apartman yöneticisi: “Hem saldırdılar, hem 4 ay 15 gün ceza aldım”

Olay yargıya taşındı ve darp edilen Albayrak, karşı tarafın da şikayetçi olması üzerine "basit yaralama" suçundan 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Olayda, apartmanın 1 numaralı dairesinde yaşayan İ.U., evinin iç duvarlarının çatladığını iddia ederek kendi dairesinin öncelikli olarak tadilat yapılmasını istedi. Ancak diğer apartman sakinleri, İ.U.'nun dairesindeki duvar sorununun kişisel bir mesele olduğunu belirtti.

İ.U. ile Albayrak arasında tartışmalar yaşandı ve İ.U., oğlunu çağırarak Albayrak ile görüşmek için apartmanın önüne getirdi. Tartışma apartmanın önünde kavgaya dönüştü. Albayrak bacak ve belinden yaralandı ve darp raporu alarak İ.U. ve oğlundan şikayetçi oldu.

Ancak Albayrak, karşı tarafın da kendisinden şikayetçi olduğunu öğrenince şaşırdı ve ifade vermek için polis karakoluna gitti. Uzlaşma sağlanamadığı için Ankara 25. Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Mahkeme, Albayrak'a "basit yaralama" suçundan 4 ay hapis cezası verdi. İ.U. ve oğlu ise mağdur sıfatıyla duruşmalara katılmadı.

Albayrak, İHA muhabirine yaşadıklarını anlatırken, apartmanda uzun süredir yaşadığını ve saldırganı tanıdığını belirtti. Apartmanda yapılan tüm tadilatlara karşı çıkan şahsın, her karar alındığında defteri imzalamadığını ve karar defterini eve istediğini ifade etti.

Albayrak, olaydan önce apartmana oy çokluğuyla asansör yaptırdıklarını ve İ.U.'nun bu nedenle kinlendiğini söyledi. İ.U. ve oğlunun kendisine saldırdığını iddia etti.

Albayrak, kendisine saldırıldığı halde 4 ay 15 gün ceza aldığını ve mağduriyetinin giderilmesi için yetkililerden destek beklediğini ifade etti.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi