Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Damada böyle işkence görülmedi...Sabaha kadar eziyet ettiler

Damada böyle işkence görülmedi...Sabaha kadar eziyet ettiler


Bursa'da bir arkadaş grubu, damatlarını eğlenceli bir şekilde karşılamak için sıra dışı bir etkinlik düzenledi.

Damada böyle işkence görülmedi...Sabaha kadar eziyet ettiler

Damat, önce mehteran takımı eşliğinde mahalle girişinde karşılandı. Ardından, "Çığlık Maskesi" takan arkadaşları tarafından ortalanarak çiftetelli oynandı. Bu eğlencenin ardından damat ve sağdıcı, kostümlerle donatılmış bir başka grup tarafından kaçırıldı.

Daha sonra, "Mario" kostümü giymiş damat ve sağdıç, "La Casa De Papel" dizisinden esinlenmiş karakterlerle karşılaştı ve sulu bir işkenceye tabi tutuldu. Toplamda 12 farklı işkence ile damat, yerden sürünme ve şınav çekme gibi zorluklarla başa çıkmak zorunda kaldı. Son aşamada ise "Gastrodamat" adı verilen bir görevde, içerisinde süt ve baharatlar bulunan bir leğenden altın yüzüğü bulmaları istendi. Damat ve sağdıç, bu zorluğu da başarıyla tamamladı.

Bu sıradışı etkinlik sabaha kadar devam ederken, mahalle sakinleri olan biteni şaşkınlıkla izledi. Damadın en yakın arkadaşı Tevfik Bölükbaş, düzenledikleri etkinlik hakkında, “Değer verdiğimiz bir arkadaşımız için eğlenceli bir organizasyon planladık. 3 gün 3 gece sürecek bu şenlikte damadın sabrını test edeceğiz,” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi