Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
CÜ Vakfı Okulları’nda LGS kampı başladı

CÜ Vakfı Okulları’nda LGS kampı başladı


Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları Özel Mahir Sevim Özduman Ortaokulu, Sivas'ta eğitimin öncüsü olarak bilinen bir okuldur.

CÜ Vakfı Okulları’nda LGS kampı başladı

Bu okul, 8. sınıf öğrencilerini Liselere Geçiş Sınavı (LGS) için en iyi şekilde hazırlamak amacıyla bir kamp düzenlemiştir. Kamp, 24 Nisan'da başlamış ve 10 Mayıs'ta sona erecektir. Kampta öğrencilere yoğun soru çözümleri ve branş deneme sınavları yapılmaktadır.

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları Özel Mahir Sevim Özduman Ortaokulu Müdürü Ersin Yılmaz, kamp hakkında bilgi vererek, 8. sınıf öğrencilerinin 24 Nisan Çarşamba günü itibariyle kamp programına başladığını ifade etmiştir. Kampta Taha Akgül Spor Salonu kullanılmakta olup, öğrencilere yoğun soru çözümü, branş denemeleri ve öğretmenlerin sorulara geri dönüşler yaptığı belirtilmiştir. Kamp 10 Mayıs Cuma günü sona erecektir. Rehber öğretmen ve tüm 8. sınıf branş öğretmenlerinin öğrencilere destek olduğu ve verimli bir kamp dönemi geçirilmesi temennisinde bulunulmuştur. Kamp sonunda öğrencilerin seri denemelerle LGS'ye hazır hale getirileceği ve başarılarının dileyen müdür, öğretmenlere ve velilere destekleri için teşekkür etmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi