Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Çorum'da yolcu otobüsü ile hafif ticari araç çarpıştı: 10 yaralı

Çorum'da yolcu otobüsü ile hafif ticari araç çarpıştı: 10 yaralı


Çorum'da, Recep Tayyip Erdoğan, Fatih, Eşref Hoca ve Albayrak caddelerinin kesişiminde bulunan 23 Nisan kavşağında yolcu otobüsü ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 10 kişi yaralandı.

Çorum'da yolcu otobüsü ile hafif ticari araç çarpıştı: 10 yaralı

Kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kaza, Alparslan Ö. yönetimindeki 19 TN 431 plakalı şehir içi yolcu otobüsü ile Sedat Ş. yönetimindeki 06 CUC 321 plakalı hafif ticari aracın kavşakta çarpışmasıyla meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle hafif ticari araç metrelerce sürüklenerek durabildi. Kazada, otobüsteki yolculardan Aleyna B., Mehmet Akif Ö., Aziz S., Hülya Ç., Ümmügülsüm C., Tuğçe Bengü Y. ve hafif ticari aracın sürücüsü Sedat Ş. ile aynı araçta bulunan Seyhan A. ve ismi öğrenilemeyen iki kişi yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara müdahalede bulunarak onları hastaneye kaldırdı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, kavşaktan karşıya geçmek isteyen otobüs ile hafif ticari aracın çarpıştığı ve çarpışmanın etkisiyle ticari aracın sürüklendiği anlar net bir şekilde görülüyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi