Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Çocukların göremeyince binanın iskelesine çıktı

Çocukların göremeyince binanın iskelesine çıktı


Antalya'da bir şahıs, eşinin çocuklarını göstermediğini iddia ederek intihara kalkışmak amacıyla inşaat halindeki bir binanın iskelesine çıktı. Polis ekipleri olay yerine gelerek şahsı indirdi ve ona yüzünü kapatması için bir şapka verdi.

Çocukların göremeyince binanın iskelesine çıktı

Olay, Güllük Caddesi üzerinde bulunan bir inşaatta saat 23.15 sıralarında gerçekleşti. Bir işletmede tavuk pilav yiyen ve işletme sahibiyle bir süre sohbet eden şahıs, eşinin Kadın Sığınma Evi'nde kaldığını ve çocuklarını göstermediğini söyleyerek intihar edeceğini belirtti. Bunun üzerine şahıs, yan taraftaki inşaat halindeki binanın saçak korumalarının altından girerek üst katlara çıktı. İşletme sahibinin ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine geldi ve binada şahsı aramaya başladı.

Polis ekipleri, 7 katlı inşaatın 5. katında binanın dış iskelesinde şahsı buldu. Uzun bir süre boyunca şahsı ikna etmek için çaba harcadılar. Şahsın adının Süleyman olduğu öğrenildi ve eşinin çocuklarıyla birlikte Kadın Sığınma Evi'nde olduğunu ve çocukları göstermediğini söyledi. Polisler, şahsa yardım etme sözü verince iskeleden inmeyi kabul etti. Şahıs daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Şahsın binadan indiği sırada yüzünün gözükmemesi için inşaat bekçisi tarafından bir şapka verildiği görüldü.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi