Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Çobanlık yapan Ender Sağım, keşfedilmeyi bekliyor

Çobanlık yapan Ender Sağım, keşfedilmeyi bekliyor


Profesyonel bir futbolcu olma hedefiyle büyük takımlarda oynamak istiyor.

Çobanlık yapan Ender Sağım, keşfedilmeyi bekliyor

Ender Sağım, Şırnak'ın Uludere ilçesinde çobanlık yaparken aynı zamanda futbol oynayan bir genç. 16 yaşında olan Ender, 8 kardeşin en küçüğüdür ve futbol yeteneğinin keşfedilmesini bekliyor.

Ender Sağım, her yerde antrenman yapmaya devam ediyor. Okulda, dağda, yaylada veya çobanlık yaptığı sırada bile sürekli olarak futbol oynayarak ve antrenmanlarını yaparak zamanını değerlendiriyor. Günde iki saat çalışarak yeteneğini geliştirmeye özen gösteriyor. Ender, 8 kişilik bir ailede yaşıyor ve futbolcu olmak için büyük bir istek duyuyor. Amacı, köyüne ve ülkesine destek olmak ve futbolcu olarak başarılı bir kariyere sahip olmaktır.

Ender Sağım, hayalini gerçekleştirmek için çaba gösteriyor ve antrenmanlarını dağlarda, yaylalarda veya düz bir arazide aksatmadan sürdürüyor. 7 yaşından beri her gün antrenman yapmaktadır. Baba Kadir Sağım da Ender'in sürekli olarak top oynadığını ve futbolcu olmak istediğini ifade etmektedir. Ender'in futbol yeteneğinin keşfedilmesini umut etmekte ve desteklemektedir.

Ender Sağım'ın hikayesi, tutkulu olduğu futbolu ve gelecekteki hedeflerini vurgulamaktadır. Bu tür yetenekli gençlerin keşfedilmesi ve desteklenmesi, gelecekteki başarılı sporcuların yetişmesine katkı sağlayabilir.

Muhabir : İrfan Üstün
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi