Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Çoban köpeği duvardan atlayıp yaşlı adamın elini parçaladı

Çoban köpeği duvardan atlayıp yaşlı adamın elini parçaladı


Karaman'da yaşanan olayda, 82 yaşındaki Hurşit Örnek isimli adam, torunlarını gezdirdiği sırada bir arsada bulunan üzüm asmasından çubuk koparmak isterken, yan taraftaki evin avlusunda bulunan sahipli ve zincirle bağlı çoban köpeğinin saldırısına uğradı.

Çoban köpeği duvardan atlayıp yaşlı adamın elini parçaladı

Zinciri uzun olduğu için duvardan atlayan köpek, yaşlı adamı kalçası ve sağ elinden ısırarak yaraladı. Örnek, çağrılan ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ve eline 10 dikiş atıldı. Tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edildi.

Örnek, köpeğin saldırısından zor kurtulduğunu ve köpeğin duvardan atladığını fark etmediğini belirtti. Köpeğin davranışlarını bildiği için hareket etmediğini ve köpek duvarın dibine gittikten sonra kaçabildiğini ifade etti. Örnek, köpeğin saldırısından dolayı şikayetçi olduğunu dile getirdi.

Çoban köpeğinin belgeleri ve aşılarının tam olduğu belirtilmektedir. Bu durumda, köpeğin sahibinin gerekli belgelere ve aşı kayıtlarına sahip olduğu ifade edilmektedir. Olayın ardından köpeğin sahibi hakkında herhangi bir bilgi verilmemiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi