Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Cinayeti çocuklarının gözü önünde işlemiş

Cinayeti çocuklarının gözü önünde işlemiş


Adana'da yaşanan olayda, Murat Kebude (37) isimli şüpheli, eski baldızı Deniz Tuncel'i (21) ağır yaralayıp sevgilisi Şahan Uğurlu'yu (30) öldürdü.

Cinayeti çocuklarının gözü önünde işlemiş

Olay, Atakent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Murat Kebude, çocuklarıyla birlikte evine çıkarken teyzesi Deniz Tuncel ile karşılaştı. İkili birbirini görmezden gelerek ilerledi ve Murat Kebude çocuklarıyla evine çıktı.

Ancak bir süre sonra Deniz Tuncel'in sevgilisi Şahan Uğurlu, Murat Kebude'nin evine geldi ve tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Murat Kebude, çocuklarının gözü önünde av tüfeğiyle Şahan Uğurlu'ya ateş etti. Uğurlu göğsünden ve ayağından vuruldu ve olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı sırada Deniz Tuncel de göğsünden yaralanarak hastaneye kaldırıldı ve tedavisi devam ediyor.

Murat Kebude olayın ardından çocuklarıyla birlikte babasının evine gitti. Polis ekipleri, Kebude'nin babasının evine giderek onu yakaladı. Emniyetteki ifadesinde Kebude, çocuklarının yetim kalacağını belirterek olayın gerçekleşmesinden pişmanlık duyduğunu ifade etti. Şüpheli, adli makamlara sevk edildikten sonra tutuklandı.

Öte yandan, Murat Kebude ve Sevil Tuncel'in 2023 yılında anlaşamadıkları için boşandıkları bilgisi verilmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi