Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Cinayet sonrası kaçan sevgililer, 25 dakikada yakayı ele verdi

Antalya, Konyaaltı ilçesi Toros Mahallesi'nde bir olay meydana gelmiştir. İddiaya göre, Alper Aldemir adlı bir kişi, evinde misafir ettiği sevgililere 4 bin lira borç vermiş ancak geri alamamıştır.

Cinayet sonrası kaçan sevgililer, 25 dakikada yakayı ele verdi

Bu durum üzerine Aldemir, çiftten kadın olan Hatice Ç.'nin cüzdanını elinden almıştır. Bir süre sonra taraflar arasında çıkan tartışma sonucunda, borcu veren Alper Aldemir tabancayla vurularak hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgili şüpheli sevgililer ve bir taksi şoförü, olayın gerçekleştiği saatlerden kısa bir süre sonra yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Olay, dün akşam saat 18.30 sıralarında Konyaaltı ilçesi Toros Mahallesi 801 Sokak'ta meydana gelmiştir. Alper Aldemir, bir hafta önce arkadaşı Kadir İ. ve kız arkadaşı Hatice Ç.'yi evinde misafir etmiştir. Kadir İ., Aldemir'den 4 bin lira borç istemiş ve Aldemir bu parayı vermiştir. Ancak belirtilen süre içinde parayı geri alamayan Aldemir, bir araya geldiklerinde Hatice Ç.'nin cüzdanını alarak borçlarının ödendiğini ve cüzdanı zamanla geri vereceğini söyleyerek ayrılmıştır.

Dün akşam ise Kadir İ. ve Hatice Ç., daha önce tanıdıkları bir taksi şoförü olan M.T. ile birlikte Aldemir'in evine gitmiştir. Hatice Ç. evin kapısına tek başına çıkmış ve Alper Aldemir ile tartışmaya başlamıştır. İddiaya göre Aldemir, burada Hatice Ç.'ye tokat atmıştır. Bunun üzerine taksiden inen erkek arkadaşı Kadir İ., elindeki tabanca ile Alper Aldemir'e ateş ederek karın bölgesinden vurmuştur. Aldemir ağır yaralanmış ve Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılmıştır. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Olay yerinde aynı zamanda Aldemir'e ait bir tabanca da bulunmuştur.

Olayın ardından Antalya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri hızla harekete geçmiş ve 25 dakika içinde şüpheli sevgililer Kadir İ. ve Hatice Ç. ile taksi şoförü M.T.'yi Muratpaşa ilçesi Varlık Mahallesi'nde yakalamıştır. İkilinin üzerinde olayda kullanıldığı düşünülen bir tabanca bulunmuştur. Şüpheliler gözaltına alınmış ve yapılan sorgulamada Kadir İ.'nin uyuşturucu ticareti ve imalatıyla ilgili suç kayıtlarının bulunduğu, Hatice Ç.'nin ise farklı suçlardan çok sayıda kaydının olduğu belirlenmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi