Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
CHP PM Üyesi Umut Dikili’nin nikahını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın kıydı

CHP PM Üyesi Umut Dikili’nin nikahını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın kıydı


CHP Parti Meclisi Üyesi Umut Dikili ve Sinem Satılmış çiftinin nikahı, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde gerçekleşti.

CHP PM Üyesi Umut Dikili’nin nikahını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın kıydı

Nikah törenini Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın kıydı. Tören, bir restoranda düzenlendi ve çiftin yakınları, CHP'den önemli isimler ve diğer belediye başkanları da katıldı.

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Pınar Uzun Okakın, CHP Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sevgi Kılıç, CHP Parti Meclisi üyeleri Mehmet Tüm ve Semra Dinçer, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Bornova Belediye Başkanı Ömer Ekşi, Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun ve Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu gibi isimler törende hazır bulundu.

Nikah öncesinde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, CHP'nin bir ailesini oluşturduğunu ve bu birlik ve beraberliğin büyük bir mutluluk olduğunu ifade etti. Nikah töreni Ayvalık'ın cennet gibi bir bölgesinde gerçekleştiği için mutlu olduklarını belirtti.

Bu özel günlerinde Umut Dikili ve Sinem Satılmış çiftine mutluluklar dileriz.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi