Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Cezaevinde nikah kıydı: Tutuklu polisin eşi umutla bekliyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen bir çocuk istismarı olayıyla ilgili olarak tutuklanan polis memuru ve bekçinin eşleri, eşlerinin hüküm giydiği cezaya tepki gösterdiler.

Cezaevinde nikah kıydı: Tutuklu polisin eşi umutla bekliyor

Polis memuru Muhammet Emin Cergibozan'ın eşi Yasemin Cergibozan, "Eşimin oradan çıkacağına emin olduğum için cezaevinde nikah kıydım çünkü eminim. Onların bir şey yapmadığına çok eminiz. Şu an burada boşuna yatıyorlar" dedi.

Olay, Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde 19 Mayıs 2023'te yaşandı. Furkan Sevinç'in (25) cinsel istismarda bulunduğu Nisanur Ö. (2) isimli bebeğin hayatını kaybetmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada, ablası R.Ö.'nün (8) de cinsel istismara uğradığı tespit edildi. Yapılan araştırmada, kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan şüphelilerin Metin Sucu ve A.G. (50) olduğu belirlendi. Şüpheliler, geçen yıl 22 Mayıs'ta İstanbul'da yakalandı. Ancak ekip otosuyla Çaycuma'ya götürülürken şüphelilerin kaçma girişimi sonrasında yaşanan bir olayda Metin Sucu fenalaşarak hayatını kaybetti.

Sucu'nun ölümüyle ilgili olarak tutuklanan polis memuru Muhammet Emin Cergibozan ve bekçi Uğur Oruç, Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesinde yapılan duruşmada 21'er yıl hapse mahkum edildiler. Ancak eşler, bu cezayı adil bulmuyorlar ve eşlerinin masum olduğuna inanıyorlar.

Yasemin Cergibozan, eşinin hüküm giydiği cezayı kabul etmediğini belirtirken, Sevcan Oruç da eşinin vatanına ve milletine hizmet veren biri olduğunu vurgulayarak adil yargılama talep etti. Her iki kadın da eşlerinin masum olduğuna inanıyor ve verdikleri cezanın adil olmadığını düşünüyorlar.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi