Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Çekya'da iki tren kafa kafaya çarpıştı: 4 ölü, 22 yaralı

Çekya'da, Prag'dan Slovakya'ya gitmek üzere olan bir yolcu treni ile kimyasal madde taşıyan bir yük treni arasında feci bir kafa kafaya çarpışma yaşandı.

Çekya'da iki tren kafa kafaya çarpıştı: 4 ölü, 22 yaralı

Bu trajik olay, yerel saatle 23.00 sularında Pardubice şehrinde meydana geldi. Kazanın ardından bölgeye itfaiye, kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Feci kazada, 4 kişi yaşamını yitirirken, 22 kişi de yaralandı. Şükür ki, yük treninin ilk iki vagonunun boş olması, tehlikeli kimyasal madde sızıntısının önüne geçti. Yetkililer, makinistlerin sağlık durumunun iyi olduğunu ve çarpışmanın yolcu trenini kullanan makinistin bir hatası nedeniyle meydana gelmiş olabileceğini belirtti.

Çekya Başbakanı Petr Fiala, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diledi. Bu tür olaylar, toplumda derin üzüntüye yol açar ve hızlı müdahale gerektirir. Kazanın nedeniyle ilgili detaylı bir soruşturma yapılacak ve gerekli önlemler alınacaktır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi