Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Çatak’ta minik öğrencilerin okuma bayramı

Çatak’ta minik öğrencilerin okuma bayramı


Van'ın Çatak ilçesinde bulunan Atatürk İlkokulu'nda birinci sınıf öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte "Bugün Benim Günüm" adlı okuma bayramı düzenledi.

Çatak’ta minik öğrencilerin okuma bayramı

 Çatak Atatürk İlkokulu konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe, Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, Hakim Ömer Faruk Atatanır, kurum müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı ve birinci sınıf öğrencileri tarafından sunuldu. Minik öğrenciler, "Çayır Çimen Geze Geze", "Erik Dalı", "Hayat Bayram Olsa" ve "Şirinler" oyunlarını sahneye koydu. Son olarak, miniklerin sergilediği HipHop dans gösterisi büyük bir alkış aldı.

Kaymakam Sakarya, minik öğrencilerin gösterilerini çok beğendiğini belirterek, "Bugünler insan hayatında önemli dönüm noktalarıdır. Okuma ve yazma öğrenerek eğitim hayatına adım atan öğrencilerimiz, hayata dair ilk ve önemli bir adım atmış oldular. Eğitime yapılan yatırımın en önemli yatırım olduğuna inanıyorum. İlçemizde eğitim kalitesini yükseltmek için gerekli desteği sağlıyoruz ve sağlamaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Muhabir : Gülcan ONAT
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi