Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Çarşamba’da 23 Nisan coşkusu

Çarşamba’da 23 Nisan coşkusu


Samsun'un Çarşamba ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Çarşamba’da 23 Nisan coşkusu

Kutlamalar, Belediye Meydanı'ndaki Atatürk büstüne çelenk koyma töreniyle başladı ve daha sonra Kocatepe İlkokulu'nda devam etti.

Kocatepe İlkokulu bahçesinde düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından öğrencilerin hazırladığı gösteriler gerçekleştirildi. Müzik dinletileri ve dans gösterileriyle öğrenciler, yeteneklerini sergiledi ve programa katılanlar keyifli bir zaman geçirdi. Programda çeşitli yarışmalara katılan çocuklara ödüllerini Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar takdim etti.

Kutlamalara Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Çağrı Gir, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Kemal Çelik, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve ilçe partilerinin temsilcileri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu coşkulu kutlamalar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın önemini vurgulamak, çocukların yeteneklerini sergilemelerine ve birlikte eğlenmelerine fırsat vermek amacıyla düzenlenmiştir. Katılımcıların büyük bir ilgi gösterdiği etkinlikler, bayramın ruhunu yaşatmak ve çocukların özgüvenlerini artırmak için önemli bir platform olmuştur.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi