Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Çarpışan 2 araç şarampole devrildi: 3 yaralı

Çarpışan 2 araç şarampole devrildi: 3 yaralı


Şanlıurfa'da Şanlıurfa-Suruç karayolunda meydana gelen bir kaza sonucunda iki araç şarampole devrildi ve 3 kişi yaralandı.

Çarpışan 2 araç şarampole devrildi: 3 yaralı

Kazada, Gaziantep istikametinden Şanlıurfa'ya seyir halinde olan bir hafif ticari araç, yoluna dönmeye çalışan başka bir araca arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar kontrolsüz bir şekilde şarampole devrildi. Yaralanan 3 kişi, olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayı gören Mahmut Seyitoğlu isimli bir vatandaş, Suruç ile Şanlıurfa'yı birbirine bağlayan yolda sık sık kazaların yaşandığını ve bu yolun tehlikeli olduğunu belirtti. Seyitoğlu, yolun durumunun yetersiz olduğunu ve sık sık ölümlü kaza haberlerinin bu bölgeden geldiğini ifade etti. Ayrıca, yolun tek şeritli olmasının sorun yarattığını ve daha geniş ve güvenli bir yol yapılması talebinde bulundu.

Kaza ile ilgili soruşturma devam etmektedir. Yetkililer, kaza nedenlerini ve sorumluları belirlemek için gerekli incelemeleri yapacaklardır. Bu tür kazaların önlenmesi ve güvenliğin artırılması amacıyla gerekli önlemlerin alınması beklenmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi