Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Çarpıp ölümüne sebep olduğu motosiklete geri dönüp 'ne olmuş' diye baktı, ardından kaçtı

Çarpıp ölümüne sebep olduğu motosiklete geri dönüp 'ne olmuş' diye baktı, ardından kaçtı


Antalya-Manavgat karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Çarpıp ölümüne sebep olduğu motosiklete geri dönüp 'ne olmuş' diye baktı, ardından kaçtı

Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, olay yerinden kaçan otomobilin tali yoldan geri dönüp durarak olayı kontrol ettiği görüldü. Kazadan sonra hayatını kaybeden sürücünün üzerini örtmek için motosikletin plakası kapatıldı.

Kaza, gece saatlerinde Manavgat-Antalya D-400 karayolunda gerçekleşti. Sebahattin Saygın (37), Manavgat'tan Antalya istikametine seyir halindeyken plakası ve sürücüsü belirsiz bir otomobil tarafından çarpıldı. Kazada motosiklet ve sürücüsü asfaltta sürüklendi, ancak otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Sebahattin Saygın'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yerinde kask ve terliklerinin yanı sıra üzeri örtülen motosiklet plakası bulundu.

Jandarma ekipleri, olay yerinden kaçan sürücüyü bulmak için çalışma başlattı.

Kaza anı, yol kenarındaki bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde çarpma anı, motosikletin ve sürücüsünün savrulması, otomobilin durmadan yoluna devam etmesi, ardından tali yoldan geri dönüp olay yerinde durarak tekrar yola çıkması yer aldı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi