Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Canik’ten mesleki istihdama katkı

Canik’ten mesleki istihdama katkı


Canik Belediyesi'nin düzenlediği ücretsiz Mesleki Türkçe Eğitimleri, Samsun ilçesindeki vatandaşlar arasında büyük ilgi görüyor.

Canik’ten mesleki istihdama katkı

Bu eğitim programı, sözlü iletişim, okuma, yazma ve dil bilgisi konularında katılımcılara eğitimler sunarak mesleki istihdama katkıda bulunmayı hedefliyor. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, vatandaşların mesleki istihdamına ve kişisel gelişimine katkı sağlayan projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Ücretsiz Mesleki Türkçe Eğitimleri, Canik Belediyesi ve RET International Derneği Samsun Temsilciliği iş birliğiyle Benim Hayatım Toplum Merkezi'nde sunulmaktadır. Bu eğitimler, ilçe sakinlerinin katılımına açık olup mesleki istihdama katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Eğitim programı kapsamında katılımcılara, düşüncelerini, gözlemlerini, izlenimlerini sözlü ve yazılı olarak anlatabilme becerisi kazandırmak için çalışmalar yürütülmektedir. Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen eğitimlerde konuşma pratiği de yapılmaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi