Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Canik’te şenlik tadında etkinlik

Canik’te şenlik tadında etkinlik


Canik Belediyesi, öğrencileri eğitici ve eğlenceli etkinliklerle buluşturmayı sürdürmektedir.

Canik’te şenlik tadında etkinlik

Özellikle kırsal mahallelerdeki okullarda düzenlenen etkinliklere yoğunlaşmaktadır. Bu etkinliklerde öğrenciler matrak, okçuluk gibi birçok spor etkinliğiyle bir araya gelmekte, yüz boyama, eğitici ve eğlenceli müzikal etkinliklerle keyifli zamanlar geçirmektedir. Canik Belediyesi, programlara yoğun ilginin olduğu bu etkinliklerde öğrencilere dondurma ikramı yapmaktadır.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'nın öncülüğünde Canik Gödekli İlkokulu'nda düzenlenen bir okul etkinliğinde, Canik Belediyesi ve Canik Gençlik Merkezi iş birliğiyle öğrencilere spor etkinlikleri ve zihinsel- bedensel gelişimlerine katkı sağlayan aktiviteler sunulmuştur. Bu programda yüz boyama etkinliği de gerçekleştirilmiştir. Canik Belediyesi, minik öğrencilere dondurma ikramında bulunarak onların keyifli anlar yaşamasını sağlamıştır. Veliler ve öğretmenler, gerçekleştirilen etkinliklerden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'ya teşekkür etmişlerdir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi