Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Çanakkale'de otomobil denize uçtu, sürücü hayatını kaybetti

Çanakkale'de otomobil denize uçtu, sürücü hayatını kaybetti


Çanakkale'nin Erenköy köyüne bağlı Karanlık Liman mevkiinde bir otomobilin denize uçması sonucu sürücü hayatını kaybetti.

Çanakkale'de otomobil denize uçtu, sürücü hayatını kaybetti

Kaza, saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Hüseyin Pulat yönetimindeki 16 NZ 232 plakalı otomobilin henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu denize uçtu.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerinde müdahale etti ancak Hüseyin Pulat'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Pulat'ın cenazesi Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlatmış durumda. Detaylı bir soruşturma yapılıyor ve kaza nedeninin belirlenmeye çalışıldığı düşünülüyor. Kazanın nasıl gerçekleştiği ve olası etkenlerin araştırılması için jandarma tarafından gerekli çalışmalar yürütülecektir.

Bu tür kazalar son derece üzücü ve tehlikeli olabilir. Sürücülerin dikkatli olması, hız sınırlarına uyması ve trafik kurallarına riayet etmesi önemlidir. Kazanın meydana geldiği aileye ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi