Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Can pazarı yaşanan kaza kamerada.. 2 kişi ağır yaralandı

Bursa'da seyir halindeki ticari taksi, tali yoldan ana yola çıkan motosikletle çarpıştı. Kazada, motosikletteki iki kişi ağır yaralanırken, olay anı ve yaşanan can pazarı kameraya kaydedildi.

Can pazarı yaşanan kaza kamerada.. 2 kişi ağır yaralandı

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Gazcılar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 BIC 080 plakalı motosikletin sürücüsü Mehmet Yunus Ö., arkadaşı Sefa U. ile birlikte tali yoldan ana yola çıkmak istedi. Bu esnada, ana yolda hızla seyir halinde olan ticari taksi motosiklete çarptı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan iki arkadaş yerde kaldı ve çevredekiler hemen yardıma koştu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan yaralılar, Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada ayrıca park halinde olan iki otomobilde maddi hasar meydana geldi. Yaralıların durumunun ağır olduğu belirtilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan, kaza anı ve sonrasında yaşanan can pazarı saniye saniye kameraya yansıdı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi