Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Çalışanını başından vurarak öldürmüştü, "Şakalaşıyorduk" dedi

Çalışanını başından vurarak öldürmüştü, "Şakalaşıyorduk" dedi


Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, 19 yaşındaki Hasan Şen'in çalıştığı tatlıcı dükkanında iş yeri sahibi İbrahim A. tarafından başından tabanca ile vurularak öldürülmesine ilişkin detaylar ortaya çıktı.

Çalışanını başından vurarak öldürmüştü,

İbrahim A., savunmasında, tabancanın boş olduğunu düşündüğünü ve şaka yapmak amacıyla Hasan'ın başına doğrulttuğunu söyledi. Ancak silah doluydu ve tetiği çekince olay gerçekleşti. Hasan Şen, hastaneye kaldırıldıktan bir gün sonra hayatını kaybetti.

Olay, 20 Kasım 2023 tarihinde Kartepe ilçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Ferah Sokak'ta bulunan tatlıcı dükkanında meydana gelmişti. İbrahim A. tutuklanırken, dayısı Aydın G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Mahkeme sürecinde Cumhuriyet savcısı, İbrahim A. için olası kastla adam öldürme suçundan 20 yıldan 25 yıla kadar hapis cezası talep etti. Ayrıca Aydın G. için suç delillerini yok etme veya değiştirme suçundan ve ruhsatsız silah bulundurma suçundan cezai işlem talep etti.

Mahkeme heyeti, duruşmayı sanık avukatının savunma için süre talep etmesi üzerine erteledi ve İbrahim A.'nın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi