Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Büyünce kaymakam olmak isteyen minik Emir, koltuğa erken oturdu

Büyünce kaymakam olmak isteyen minik Emir, koltuğa erken oturdu


Minik Emir Durmuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Osmaneli İlçe Kaymakamı Yüksel Ünal tarafından makamında ağırlanmıştır.

Büyünce kaymakam olmak isteyen minik Emir, koltuğa erken oturdu

Emir Durmuş, ileride kaymakam olmak istediğini belirtmiş ve Kaymakam Ünal da koltuğu bir günlüğüne ona devretmiştir. Bu süre zarfında Emir, çeşitli talimatlar vererek görevini yerine getirmiştir.

Emir Durmuş, Düzmeşe köyünden gelen bir vatandaşın içme suyu sıkıntısını giderilmesi için ilgili kurum müdürünü arayarak talimat vermiştir. Ayrıca, okul bahçelerindeki futbol sahalarının aktif hale getirilmesi için İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İlçe Gençlik Spor Müdürü ile görüşmüş, sağlık taramalarının köylerde daha sık aralıklarla yapılması için ise ilçe sağlık müdürüyle iletişime geçmiştir.

Emir Durmuş, ziyaret sırasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın önemine vurgu yaparak Atatürk'ün bu günü çocuklara armağan ettiğini belirtmiştir. Ayrıca, Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal'a teşekkür etmiş ve ilçenin gelişmesi için çalışmalar yapacağını ifade etmiştir.

Kaymakam Ünal ise Emir Durmuş'un ziyaretine teşekkür etmiştir. Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş, Okul Müdürü Şenol Altıntaş ve sınıf öğretmeni de eşlik etmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi