Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Büyükşehir, öğrencilere Bandırma’da 106 bin 204 kez ücretsiz ulaşım sağladı

Büyükşehir, öğrencilere Bandırma’da 106 bin 204 kez ücretsiz ulaşım sağladı


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nde bahar yarıyılı vize sınavlarına giren öğrencilere ücretsiz ulaşım imkanı sağladı.

Büyükşehir, öğrencilere Bandırma’da 106 bin 204 kez ücretsiz ulaşım sağladı

20-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen sınavlar süresince, öğrenciler Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne ait araçlarla kampüse ve ek binalara ücretsiz olarak ulaşım sağladı. Toplamda 106 bin 204 kez ücretsiz ulaşım gerçekleştirildi.

Öğrenciler, şehir içi ve ilçeler arası tüm hatlarda ücretsiz olarak seyahat etme imkanı buldular. En çok 14:00 ile 17:00 saatleri arasında otobüsleri kullanan öğrenciler oldu. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Taşıma AŞ ve Elektronik Ücret Toplama Sistemi'ne dahil olan toplu taşıma esnafıyla birlikte toplamda 106 bin 204 biniş için 1 milyon 400 bin 941 TL'lik ulaşım desteği sağlandı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, final haftasında da hem Balıkesir Üniversitesi hem de Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencilerine ücretsiz ulaşım desteğinin devam edeceğini belirtti. Belediye başkanı, eğitime destek vermeye ve öğrencilerin hayatlarını kolaylaştıracak uygulamaları hayata geçirmeye devam edeceklerini vurguladı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi