Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Büyükşehir 27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

Büyükşehir 27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ihtiyaç sahibi ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine kırtasiye yardımları yapılması için talimat verdi.

Büyükşehir 27 bin 570 öğrenciye

Bu girişim, gönül ve sosyal belediyecilik anlayışının bir örneği olarak değerlendiriliyor ve öğrenciler ve aileleri tarafından takdirle karşılanıyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı aracılığıyla Kayseri'de ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine nakdi kırtasiye yardımı yapıyor.

Bu destekler çerçevesinde, geçmiş 2 yıl boyunca 27 bin 570 öğrenciye toplamda 23 milyon 762 bin TL kırtasiye yardımı yapılmıştır. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu projelerle gönül belediyeciliğini hayata geçirmekte ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimlerine destek olmaktadır. Bu yardımlar, ailelerin maddi yüklerini hafifletmeye ve öğrencilerin eğitim materyallerine erişimlerini sağlamaya yönelik önemli bir adımdır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi