Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
BUÜ’lü akademisyene “Genç Bilim İnsanı Ödülü”

BUÜ’lü akademisyene “Genç Bilim İnsanı Ödülü”


Doç. Dr. Senem Kamiloğlu Beştepe, Bilim Akademisi tarafından her yıl verilen "Genç Bilim İnsanı Ödülü"ne layık görülen başarılı bir akademisyendir.

BUÜ’lü akademisyene “Genç Bilim İnsanı Ödülü”

Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİTUAM) Laboratuvar Koordinatörü olarak da görev yapmaktadır.

Doç. Dr. Senem Kamiloğlu Beştepe, Koç Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen bir törende "Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanı Ödülü"nü (BAGEP) almıştır. Törende, BUÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Turgut ve ailesi de kendisine eşlik etmiştir.

BUÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu, Doç. Dr. Senem Kamiloğlu Beştepe'yi aldığı ödül dolayısıyla tebrik etmiştir. Üniversite olarak bilimsel çalışmalara büyük önem verdiklerini vurgulayan Kırıştıoğlu, nitelikli projelerin üretilmesi ve katma değerli çıktılara dönüştürülmesi için üniversite olarak yoğun çaba sarf ettiklerini belirtmiştir. Kırıştıoğlu, araştırma ve proje üretme kültürünün gelişmeye devam ettiğini ifade etmiş ve Doç. Dr. Beştepe'nin başarılarının devamını dileyerek faaliyetlerini sürdürmesi temennisinde bulunmuştur.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi