Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bursa polisi "En İyi Narkotik Polisi Anne" bilgilendirmesi yaptı

Bursa polisi "En İyi Narkotik Polisi Anne" bilgilendirmesi yaptı


Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele kapsamında "Narko Nokta", "Narko Gençlik" ve "En İyi Narkotik Polisi Anne" başlıklı eğitim ve etkinlik faaliyetleri düzenledi. Bu faaliyetler, şehirdeki çeşitli noktalarda gerçekleştirildi ve 4 bin 593 kişiye ulaşarak bilgilendirme yapıldı.

Bursa polisi

Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, farkındalık eğitimleri ve etkinlikleriyle uyuşturucuyla mücadele konusunda toplumda bilinç oluşturmayı hedefliyor. "Narko Nokta" etkinliği, uyuşturucunun zararları ve tehlikeleriyle ilgili bilgi verirken, "Narko Gençlik" etkinliği gençleri uyuşturucuyla mücadele konusunda bilinçlendiriyor. "En İyi Narkotik Polisi Anne" etkinliği ise anne ve babaları uyuşturucuyla ilgili konularda bilgilendiriyor ve çocuklarını koruma konusunda destek veriyor.

Bu etkinlikler, toplumun farklı kesimlerinde uyuşturucuyla mücadele bilincini artırmayı amaçlamaktadır. Bursa'da düzenlenen 18 ayrı etkinlikte, 4 bin 593 kişiye ulaşılması, bu faaliyetlerin geniş bir kitleye ulaştığını göstermektedir. Narkotik Şube Müdürlüğü'nün bu tür eğitim ve etkinliklerle uyuşturucuyla mücadelede önemli bir rol üstlendiği ve toplumda farkındalık yaratmaya çalıştığı görülmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi