Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bursa'da uyuşturucu almak için tabancayla takas yaptılar

Bursa'da uyuşturucu almak için tabancayla takas yaptılar


Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Geçit Mahallesi'nde, Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri şüphelendikleri bir aracı durdurdu.

Bursa'da uyuşturucu almak için tabancayla takas yaptılar

Araçta bulunan M.C., S.K. ve M.B. isimli şahıslara yapılan üst aramasında 8.13 gram metamfetamin ele geçirildi. Polis ekipleri, uyuşturucuyu temin ettikleri şüpheli M.A.J.'nin adresini tespit ederek operasyon düzenledi. M.A.J.'nin evinde yapılan aramada 2.97 gram uyuşturucu madde, bir adet normal ve kuru sıkı tabanca, 5 adet mermi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen bin 900 TL nakit para ele geçirildi.

Yapılan soruşturmada, M.C., S.K. ve M.B. isimli şahısların M.A.J.'den tabanca karşılığında uyuşturucu madde aldıkları belirlendi. Gözaltına alınan M.A.J., M.B., M.C. ve S.K. emniyetteki işlemlerin sürdüğü bildirildi.

Polis ekipleri, uyuşturucu ticaretiyle mücadele kapsamında bu tür operasyonlara devam etmekte ve suçla mücadelede kararlı bir şekilde çalışmaktadır. Uyuşturucu madde kullanımı ve ticareti, toplum sağlığına zarar veren bir suçtur ve güvenlik güçleri tarafından ciddiye alınmaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi