Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bursa'da tepki çeken görüntü: Atları aracın arkasına bağlayıp koşturdu.

Bursa'da tepki çeken görüntü: Atları aracın arkasına bağlayıp koşturdu.


Bursa'da, bir sürücünün atları kasalı aracının arkasına bağlayarak kilometrelerce koşturduğu olay, Bursa-Yenişehir Yolu'nda gerçekleşti.

Bursa'da tepki çeken görüntü: Atları aracın arkasına bağlayıp koşturdu.

Sürücü, kasalı aracıyla yola çıkarken 2 atı iple kamyonetin arkasına bağladı. Ardından direksiyon başına geçen sürücü, atları trafikte dakikalarca koşturdu. Bu durumu gören vatandaşlar, sürücüye tepki gösterdi.

Bu tür bir davranış hem hayvanların sağlığına zarar verme potansiyeli taşırken hem de trafik güvenliğini tehlikeye atabilmektedir. Atların böyle bir şekilde arka arkaya bağlanarak koşturulması, hayvanlara acı çektirebilecek ve ciddi yaralanmalara yol açabilecek bir durumdur. Aynı zamanda trafikte tehlikeli durumlar oluşturarak diğer sürücüler ve yayalar için risk oluşturur.

Bu tür durumlar toplumda tepkilere neden olabilir ve ilgili yetkililer tarafından gerekli müdahaleler yapılır. Yetkililer, böyle bir olayın yaşandığı durumlarda sorumluları tespit etmek ve gerekli yaptırımları uygulamak için inceleme başlatabilirler.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi