Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bursa’da kahreden kaza: 3 ölü 4 yaralı

Bursa'nın İznik ilçesinde Boyalıca Mahallesi'nde meydana gelen feci kaza, virajı alırken ıslak yolda kayan bir tırın dorsesinin karşı yönden gelen bir kamyonete çarpması sonucu gerçekleşti.

Bursa’da kahreden kaza: 3 ölü 4 yaralı

Bu kazada aynı aileden üç kişi hayatını kaybetti. Kaza anı, olay yerinde bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaza, sabah saatlerinde gerçekleşti. 06 CUF 534 plakalı Mercedes marka tır, Orhangazi istikametinden İznik istikametine doğru ilerlerken virajda kayarak karşı şeride geçti. Kayan tırın dorsesi, 16 LMM 49 plakalı Fiat Fiorino marka kamyonete çarptı. Bu çarpışma sonucunda kamyonet hurdaya döndü ve araçta bulunan altı kişiden üçü hayatını kaybetti, dört kişi ise yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla İznik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sonrasında olay yerinde büyük bir karmaşa yaşanırken, vatandaşlar da hemen yardıma koştu. İtfaiye ekipleri ve çok sayıda ambulans olay yerine sevk edildi. Tır sürücüsü ise kaza sonrasında sinir krizi geçirdi ve telefonla biriyle konuşurken gözyaşlarına boğuldu.

İznik Kaymakamı Recai Karal da olay yerine gelerek vatandaşların tepkilerini dinledi. Mahalle sakinleri, sürekli olarak benzer kazaların yaşandığına dikkat çekerek bu duruma bir an önce çözüm bulunmasını istedi.

Kaza anı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve görüntülerde tırın kayarak karşı şeride geçişi ve kamyonete çarpması açıkça görülebilmektedir. Bu görüntüler, soruşturma sürecinde olayın detaylarının belirlenmesinde önemli bir kanıt olabilir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi