Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bursa'da kaçak alkol operasyonu : 500 litre etil alkol şüpheliyle yakalandı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, kaçak alkol yapımı ve satışının önlenmesine yönelik bir operasyon düzenlendi.

Bursa'da kaçak alkol operasyonu : 500 litre etil alkol şüpheliyle yakalandı

Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 500 litre etil alkol ele geçirildi.

Ekipler, kaçak alkol yapımı ve satışını engellemek amacıyla çalışmalarını başlattı. Bu kapsamda, şüpheli bir kişi fiziki takibe alındı. Osmangazi ilçesine bağlı Santralgaraj Mahallesi'nde seyir halindeki bir araçta 500 litre etil alkol taşıyan şüpheli U.K., polis ekipleri tarafından yakalandı. Ekipler, araçta yaptıkları aramada renkli bidonlara saklanmış 500 litre alkolü ele geçirdi.

Gözaltına alınan U.K., emniyetteki işlemlerin sürdüğü belirtilmektedir. Bu operasyonla birlikte kaçak alkol yapımı ve satışının önüne geçilmeye çalışılmakta ve ilgili şahıslar hukuki süreçle karşı karşıya gelmektedir. Kaçak alkolün sağlık açısından riskleri olduğu ve yasal prosedürlere uygun olarak üretilen ve satılan alkolün tercih edilmesi gerektiği unutulmamalıdır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi