Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bursa'da doğal gaz patlamasıyla ilgili flaş gelişme: "Binayla birlikte eşimi de havaya uçurmak istedi"

Bursa'da doğal gaz patlamasıyla ilgili flaş gelişme: "Binayla birlikte eşimi de havaya uçurmak istedi"


Dün akşam saatlerinde Bursa'nın Nilüfer ilçesinde meydana gelen olayda, eşinden ayrıldığı ve psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen bir kiracı, doğal gaz borularını keserek binayı havaya uçurdu.

Bursa'da doğal gaz patlamasıyla ilgili flaş gelişme:

İddialara göre, Atakan A. isimli kiracı, oturduğu evin doğal gaz vanalarını açtıktan sonra boruları spiral yardımıyla keserek gaz sıkışması oluşturdu ve büyük bir patlama meydana geldi. Patlama sonucunda bina harap oldu, cam ve kapılar paramparça oldu. Olay yerine çok sayıda polis, sağlık, itfaiye, Bursagaz ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Mahalle sakinleri panik halinde sokağa dökülürken, kiracı Atakan A. yanarak yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Atakan A., Bursa Şehir Hastanesi'nde bulunan Yanık Merkezi'ne götürüldü. Tedavisi devam eden Atakan A.'nın hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Olay sonrası evlerine giremeyen bina sakinleri, geceyi akrabalarının yanında geçirdi. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte bina sakinleri tekrar evlerinin önünde beklemeye başladı. Bina sakinleri, Atakan A.'nın patlamayı gerçekleştirmek istediği sırada ev sahibi Hüseyin Ballı'yı çağırdığını iddia etti.

Ev sahibi Hüseyin Ballı, olay anında doğal gazın saati olduğunu ve içeride neler olduğunu anlayamadığını belirtti. Kirası 3 bin TL olan evin daha önce de bazı olaylara karışan kiracısı hakkında şikayetler olduğunu ifade etti. Hüseyin Ballı'nın eşi Zeyni Ballı ise Atakan A.'nın binayı havaya uçurmak istediğini ve kendisinin de patlama sırasında binada olduğunu söyledi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi