Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bursa'da bayram öncesi radarla hız denetimi

Bursa'da bayram öncesi radarla hız denetimi


Bursa'da 9 günlük Kurban Bayramı öncesi kazaların önüne geçmek amacıyla, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri şehrin farklı noktalarında radarlı hız kontrolü gerçekleştiriyor.

Bursa'da bayram öncesi radarla hız denetimi

Bu kontrollerde hız kurallarına uymayan araç sürücülerine idari para cezası kesiliyor. Bayram tatili öncesi şehirde geniş güvenlik önlemleri alınırken, trafik polisleri hem şehir içindeki işlek cadde ve sokaklarda hem de şehirlerarası yollar ve ana arterlerde radar uygulamaları yapıyor. Bu denetimlerde emniyet şeridi ihlali, hatalı sollama ve aşırı hız kontrolü yapılarak ihlal yapan sürücülere anında cezai işlem uygulanıyor.

Denetimler sırasında ilginç bir olay da yaşandı. Uygulama noktasında arıza yapan bir araç için gelen yol yardım aracı da radara girerek 3136 TL idari para cezası aldı. Bu olay, radarlı hız kontrolünün ne kadar geniş kapsamlı ve titiz bir şekilde yapıldığını gösterdi. Ayrıca, radar uygulamasına takılan lüks otomobil sürücüsü de konvoyda olmasına rağmen nasıl radara girdiğini anlayamadığını ifade ederek şaşkınlığını dile getirdi. Tüm bu önlemler, bayram tatili boyunca sürücülerin güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla alınmış tedbirlerin bir parçası olarak gerçekleştiriliyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi