Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bursa’da akıllı durakları kullanılamaz hale getirdiler

Bursa’da akıllı durakları kullanılamaz hale getirdiler


Bursa'nın Yenişehir ilçesinde bulunan akıllı duraklar kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından parçalanarak kullanılamaz hale getirildi.

Bursa’da akıllı durakları kullanılamaz hale getirdiler

Yenişehir Belediyesi tarafından ilçenin çeşitli bölgelerine konulan akıllı duraklar, bu saldırılar sonucunda zarar gördü.

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı Yediyol Meydanı'nda bulunan akıllı durağın, vatandaşların soğuk havalarda veya sıcak yaz günlerinde korunduğu modern bir yapı olduğunu belirterek, bu durumun kabul edilemez olduğunu vurguladı. Başkan Özel, olayın farklı noktalarda da gerçekleştiğini dile getirerek, vatandaşların kullanımında olan kamu malına zarar verilmesinin üzücü olduğunu ifade etti.

Yaşanan olaylar üzerine yetkili makamlara şikayetlerde bulunacaklarını söyleyen Başkan Özel, kullanılamaz hale getirilen akıllı durakların belediye depolarına çekildiğini bildirdi. Konuyla ilgili olarak polis ve belediye ekiplerinin soruşturma başlattığı belirtildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi