Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bursa'da 1 kilo 437 gram bonzai yakalandı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, Suç Önleme ve Soruşturma (SÖS) Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 1 kilo 347 gram uyuşturucu madde ve 4 ruhsatsız silah ele geçirildi.

Bursa'da 1 kilo 437 gram bonzai yakalandı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, suç ve suçlularla mücadeleyi sürdürmektedir. Ekiplerin gerçekleştirdiği uygulamalar sonucunda E.A., K.T. ve R.M. isimli üç şüpheliden her birinden bir adet ruhsatsız tabanca ve mermiler ele geçirildi. A.D. isimli bir başka şüpheliden ise 6 gram metamfetamin bulundu.

Ekipler, alınan izinlerin ardından Kuruçeşme Mahallesi'nde bir şahsın evinde arama gerçekleştirdi. Bu aramada 1 kilo 347 gram bonzai, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve 21 adet kartuş ele geçirildi.

Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, uygulamaların artarak devam edeceğini belirtti. Bu tür operasyonlar, suçla mücadelede önleyici ve soruşturmacı bir rol oynayarak toplumun güvenliğini sağlamayı amaçlamaktadır. Emniyet birimleri, yasadışı faaliyetlere karşı kararlılıkla hareket etmekte ve suçluların adalet önüne çıkarılmasını sağlamaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi