Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Buldanlı minik Berin su tasarrufu projesiyle özel ödülün sahibi oldu

Buldanlı minik Berin su tasarrufu projesiyle özel ödülün sahibi oldu


Denizli Buldan'da bulunan Güngör Cerit Cumhuriyet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Berin Yılmaz, "Suyun Sonsuzluğu" projesiyle Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından düzenlenen İnovatif Fikirler Yarışması'nda özel ödül kazanmıştır.

Buldanlı minik Berin su tasarrufu projesiyle özel ödülün sahibi oldu

Bu başarısıyla Berin Yılmaz, ailesini ve Buldan'ı gururlandırmıştır.

Berin Yılmaz'ın "Suyun Sonsuzluğu" projesi, tatlı su kaynaklarının korunması ve çocuklarda farkındalık oluşturmayı hedeflemektedir. Proje, kreş ve anaokulu öğrencilerine su tasarrufu konusunda bilinç kazandırmayı amaçlamaktadır. İlerleyen zamanlarda, proje aktif şekilde uygulanırsa, tüm okullarda entegre edilecek bir sistemle su tasarrufunun en üst seviyeye çıkarılması hedeflenmektedir.

Berin Yılmaz ayrıca Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Dede Korkut Öykülerinden yola çıkarak yapılan bir yarışmada da il birincisi olarak öne çıkmıştır. Bu başarısıyla öğrenci, tüm ildeki ilkokul öğrencileri arasında birinci olmuş ve ailesi ile öğretmenlerini gururlandırmıştır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi