Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bulanık'ta 23 Nisan coşkusu

Bulanık'ta 23 Nisan coşkusu


Muş'un Bulanık ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Bulanık'ta 23 Nisan coşkusu

Program, kent meydanındaki Atatürk heykeline çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra etkinlikler Bulanık Spor Salonu'nda devam etti.

Turgut Özal İlk ve Ortaokulu Müdür Yardımcısı Volkan Mertgil, günün anlam ve önemiyle ilgili bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında, ulusal egemenlik ve devrimin önemini vurgulayarak, çocukların geleceğin güvencesi olduğunu belirtti. Öğrencilerin dürüstlük, çalışkanlık, vatan ve bayrak sevgisi, barış ve kardeşlik gibi değerleri öğrenmeleri gerektiğini dile getirdi. Konuşmanın ardından öğrenciler, halk oyunları gösterileri, palyaço performansları ve temsili dünya çocukları gösterisiyle programı renklendirdiler. Ayrıca öğrenciler, şiirler okudu.

Etkinlikte, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Programa Kaymakam Oğuzhan Ocak, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Kazım Tüysüz, Cumhuriyet Başsavcısı Dilan Burcu Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Tefek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar da katıldı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi