Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bu sefer alkollü baba değil, 17 yaşındaki kızı polise takıldı

Bursa'da trafik polisleri, gece boyunca yaptıkları denetimlerde alkollü sürücülere geçit vermedi.

Bu sefer alkollü baba değil, 17 yaşındaki kızı polise takıldı

Gürsu ilçesinde yapılan uygulamada, alkollü olduğu için 17 yaşındaki kızını direksiyon başına geçiren baba, polis ekiplerinin dikkatinden kaçamadı. Bu olay kameraya yansırken, araç sahibine 12 bin 978 lira idari ceza kesildi.

Gece boyu trafiğin güvenliğini sağlamak için yapılan denetimlerde, bir aracın sorgulamasını yapmak isteyen polis ekipleri, direksiyondaki kişinin 17 yaşında olduğunu fark etti. Babası Hilmi Tuncay A. ile yolculuk yapan genç kız, polisleri şaşkına çevirdi. Hilmi Tuncay A., "Alkollü olduğum için aracı kızıma verdim" diyerek durumu açıklamaya çalıştı. Yapılan kontrollerde, sürücünün ehliyetsiz olduğu tespit edildi.

Polis ekipleri, ehliyetsiz araç kullanan B.B.A.'ya ve araç sahibi olan annesi Ü.A.'ya 'Sürücü belgesiz araç kullanmak' ve 'Sürücü belgesiz araç kullandırmak' suçlarından 12 bin 978’er lira cezai işlem uyguladı. Araç, otomobilin sahibi olan anneye teslim edildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi